Onze partners!

Netwerkorganisatie Rootzz Zeeuws-Vlaanderen

Rootzz Zeeuws-Vlaanderen is een netwerkorganisatie gevormd door mensen uit de regio. Young professionals en studenten die zich hard maken voor een (nog) aantrekkelijker Zeeuws-Vlaanderen. 

Rootzz Zeeuws-Vlaanderen enthousiasmeert en informeert scholieren, studenten en young professionals over de vele mogelijkheden die Zeeuws-Vlaanderen te bieden heeft op het gebied van wonen, werken en beleven.

In alles wat we doen, zoeken we naar het maken van een connectie tussen Rootzz en jongeren, bedrijven en overheden om ons heen. Dat doen wij door ons duidelijk te onderscheiden in onder andere beeld, geluid, taal en kleur met onze unieke huisstijl en de Rootzz-factor. Ons geluid komt tot leven tijdens onze vele evenementen, zoals Roetsj, Rootzz Friday & Kwistet. 

Wij bouwen relaties op door te verbinden. Met onze partners, jongeren en overheden. Dit doen wij door het creëren en organiseren van workshops op de middelbare scholen in de regio en uiteenlopende evenementen. We maken inzichtelijk hoeveel bezoekers onze evenementen hebben, wat onze doelgroep graag wil zien en horen etc. We vergaren op deze manier kennis over onze doelgroep en spelen in op de trends van het dagelijkse leven.

Kortom, Rootzz Zeeuws-Vlaanderen is dé netwerkorganisatie voor studenten en young professionals. Met Rootzz komen jongeren in contact met oude bekenden en nieuwe gezichten in het Zeeuws-Vlaamse bedrijfsleven, zoals jullie bedrijf! Zo houden ze binding met de regio die zoveel te bieden heeft en waar hun roots liggen!  

Wil je als bedrijf in contact komen met jongeren uit de regio? En deel uitmaken van ons uiteenlopende netwerk? Sluit je dan aan als partner en kom in contact met young professionals en studenten uit de regio.

WIL JIJ OOK ROOTZZ PARTNER WORDEN?

Blijf op de hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Je hoeft helemaal niks te missen! Volg ons onze socials, en schrijf je in voor onze updates.

Voornaam *
Achternaam *
Email *

Stichting Rootzz Zeeuws-Vlaanderen
De netwerkorganisatie van Zeeuws-Vlaanderen


Postbus 171

4500 AD Oostburg
+31 115 700 540
info@rootzz.nl

www.rootzz.nl

Logo Rootzz

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.