Feyter Group

VAN EENMANSZAAK TOT INTERNATIONALE ONDERNEMINGSGROEP
Opgericht als eenmansbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een groep ondernemingen die elkaar aanvullen en versterken! Het huidige Feyter Group vind zijn oorsprong in het bedrijf De Feijter Staalbouw, dat door Rinus de Feijter in 1959 werd opgericht in Terneuzen.

In 6 decennia groeide het bedrijf gestaag en werden steeds meer activiteiten toegevoegd. Inmiddels bestaat Feyter Group uit een groot aantal bedrijven, onderverdeeld in 3 verschillende divisies: Forklift Services, Industrial Services en Civil Engineering. Gezamenlijk hebben zij zo’n 200 medewerkers in dienst.

FAMILIEBEDRIJF
Ondanks alle veranderingen is Feyter Group boven alles nog steeds een familiebedrijf. Het hedendaagse Feyter Group is een zowel regionaal als internationaal georiënteerde groep ondernemingen met vele specialismen en een brede klantenkring. De kracht van de groep ligt in het elkaar versterkende effect door samenwerking van verschillende ondernemingen.

Het hoofdkwartier van Feyter Group is nog steeds gevestigd in Terneuzen, waar zowel Feyter Industrial Services als Feyter Forklift Services zijn gehuisvest. Daarnaast heeft Feyter Forklift Services vestigingen in Vlissingen-Oost en Antwerpen.

Naar de website
FEYTER-GROUP_full-color
Feyter Group Mr. F.J. Haarmanweg 17 4538 AM Terneuzen 0115-641320 info@feyter.com

Blijf op de hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Je hoeft helemaal niks te missen! Volg ons onze socials, en schrijf je in voor onze updates.

Voornaam *
Achternaam *
Email *

Stichting Rootzz Zeeuws-Vlaanderen
De netwerkorganisatie van Zeeuws-Vlaanderen


Postbus 171

4500 AD Oostburg
+31 115 700 540
info@rootzz.nl

www.rootzz.nl

Logo Rootzz

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.