Toonbeeld

Creativiteit begint hier!
Toonbeeld is het kloppend hart van de muziek- kunst- en cultuureducatie in de gemeente Terneuzen, met de hoofdlocatie aan de Bellamystraat in Terneuzen. Maar ook op diverse andere plekken in de regio Zeeuws-Vlaanderen zijn we actief om cultuur bij iedereen te brengen.

We bieden een breed cursusaanbod voor jong en oud op gebied van muziek, beeldende vorming, toneel en fotografie. Jaarcursussen, korte cursussen, kinderateliers, koren, bands, ensembles, exposities, concerten, workshops, lezingen, er is van alles te beleven bij Toonbeeld. Het volgen van een proefles is altijd mogelijk. Zo kunt u kennismaken met ons team en ons aanbod.

Ook de kunstuitleen heeft een prominente plaats in ons gebouw in Terneuzen. Hier kunt u terecht voor het lenen van een mooi kunstwerk, voor een creatief kinderfeest op maat, voor ‘kunstige’ cadeaus en boeiende exposities.

We brengen muziek- en beeldend onderwijs ook zoveel mogelijk naar de scholen. Bekijk bij onze bijdragen👇🏻 een tof voorbeeld van zo’n schoolproject.

Cultuur verbindt, cultuur is universeel en grenzeloos, de perfecte manier om je thuis te voelen in het mooie Zeeuws-Vlaanderen. Cultuur maken we samen - Wij zijn er!

Naar de website
tb-logo-liggend
Toonbeeld Bellamystraat 26a 4532 CP Terneuzen 0115-745 020 info@toonbeeld.nl

Blijf op de hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Je hoeft helemaal niks te missen! Volg ons onze socials, en schrijf je in voor onze updates.

Voornaam *
Achternaam *
Email *

Stichting Rootzz Zeeuws-Vlaanderen
De netwerkorganisatie van Zeeuws-Vlaanderen


Postbus 171

4500 AD Oostburg
+31 115 700 540
info@rootzz.nl

www.rootzz.nl

Logo Rootzz

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.