Laveto B.V.

Laveto B.V. is een Zeeuws-Vlaamse onderneming, gevestigd in Terneuzen. Gestart als twee jonge vrienden met passie voor programmeren, meer dan tien jaar geleden. Inmiddels zijn we gegroeid tot een team van zeven vakkundige mensen. Zo kunnen we snel schakelen en elke opdrachtgever in de volle breedte ondersteunen met technische oplossingen. Wij streven altijd naar een langdurige samenwerking met de opdrachtgever.

Alles begint met creatie, is ons uitgangspunt. Daarom hebben we inspirerende mensen in huis die willen meedenken en meewerken aan de ontwikkeling van (nieuwe) diensten en producten. Wij geloven in ons eigen basissysteem met gebruik van alle technieken. Dit vraagt om professionele mensen met kennis van verschillende aspecten.

We ontwerpen en programmeren maatwerk websites, apps en software, en zijn je partner in het automatiseren van je bedrijfsprocessen, of AI-automatisering.

Naar de website
Laveto_RGB
Laveto B.V. Oostelijk Bolwerk 7 4531 GP Terneuzen 0115 700 510 info@laveto.nl

Laatste bijdragen

Deze partner heeft nog geen bijdragen.

Blijf op de hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Je hoeft helemaal niks te missen! Volg ons onze socials, en schrijf je in voor onze updates.

Voornaam *
Achternaam *
Email *

Stichting Rootzz Zeeuws-Vlaanderen
De netwerkorganisatie van Zeeuws-Vlaanderen


Postbus 171

4500 AD Oostburg
+31 115 700 540
info@rootzz.nl

www.rootzz.nl

Logo Rootzz

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.