Community Wonen Move to your (new) Rootzz - Aftermovie

Wonen

Move to your (new) Rootzz - Aftermovie

Datum: 24-10-2023 | 10.34uur
Deel dit item in jouw netwerk:

Rootzz Zeeuws-Vlaanderen heeft op 30 september een gloednieuw concept gelanceerd: Move to your (new) Rootzz! In samenwerking met Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen. Waar jongeren hun hart konden ophalen en hun onbegrensde woondromen werkelijkheid kunnen laten worden. Vele partners waren aanwezig om inspiratiesessies te voorzien en informatie te geven aan de bezoekers over wonen in Zeeuws-Vlaanderen! Bekijk snel de aftermovie.

In samenwerking met

logo-gemeente-hulst

Gemeente Hulst

De gemeente Hulst is een veelzijdig gebied in Oost Zeeuws Vlaanderen. Vruchtbare landbouwgrond, historische steden, natuur en de Haven van Antwerpen komen hier samen. Dorpen lopen door over de grens en dat zorgt voor een sterke Vlaamse invloed. De mensen zijn Bourgondische levensgenieters die niet vies zijn van hard werken.

logo gemeente Sluis CMYK

Gemeente Sluis

De gemeente Sluis ligt aan de kust in West Zeeuws Vlaanderen op de grens met België. Al eeuwenlang is dit een plaats van betekenis. De Romeinen bouwden er een Castellum, de Spanjaarden streden er in de 16e eeuw decennialang tegen Staatse troepen en koningin Wilhelmina zette na WOII hier weer voor het eerst voet op Nederlandse bodem. Door de vele sterrenrestaurants, de officiële status als heilzame badplaats en de natuurlijke omgeving heeft Sluis ook nu nog veel allure.

Logo_ZVL_onbegrensd_strak aangepast PMS 7532.png doorzichtig logo vol

Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen

Onbegrensdzeeuwsvlaanderen is een samenwerking tussen de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten (Hulst, Sluis en Terneuzen), het bedrijfsleven en verschillende organisaties in Zeeuws-Vlaanderen. Samen voeren we activiteiten uit die Zeeuws-Vlaanderen versterken als gebied op zich en als onderdeel van de grensoverschrijdende Euregio Scheldemond. We richten ons hierbij op de thema’s wonen, werken, arbeidsmarkt, opleiding en voorzieningenniveau en zijn er voor geïnteresseerden aan beide kanten van de grens. Zeeuws-Vlaanderen ligt letterlijk en figuurlijk op de grens tussen Nederland en België, waardoor veel invloeden en tegenstellingen in Zeeuws-Vlaanderen samenkomen. Bijvoorbeeld de bourgondische invloeden uit Vlaanderen en culinaire invloeden uit Zeeland. De grens tussen water en land. De tegenstelling tussen de dynamiek in het havengebied en de rust en ruimte op het platteland. Zeeuws-Vlaanderen is onbegrensd in wonen, werken en beleven. Wij laten je graag deze onbegrensde mogelijkheden zien!

Veldsink Driekleur_RGB

Veldsink

Altijd dichtbij, welkom bij Veldsink – Driekleur Terneuzen Ons kantoor bij jou in de buurt waar je terecht kan voor al je financiële vraagstukken. Een luisterend oor en aandacht voor je wensen en behoefte. Of het nu gaat om je hypotheek, je verzekering(en) of je pensioen. Om je (financiële) vraag écht goed te kunnen beantwoorden leren wij je graag beter kennen. Juist dan kunnen we je als onafhankelijk adviseur het beste helpen. Wij verrichten bijvoorbeeld voor je autoverzekering niet bij één aanbieder onderzoek, maar gemiddeld bij zo’n 25 aanbieders. Zodoende kan je ervan op aan dat onze verzekeringsoplossing over een uitstekende verhouding tussen premie en voorwaarden beschikt. Om je woonwens in vervulling te laten gaan vinden wij voor jou de beste hypotheek tussen 30 geldverstrekkers. De kracht van de Veldsink organisatie is dat we met onze vestiging in Terneuzen betrokken en dicht bij jou als klant staan. Je kunt bij ons gewoon binnen lopen voor een vraag of persoonlijk advies. Bij ons regel je je financiële zaken zoals je dat zelf wil, bij ons op kantoor of thuis via internet.

de hoop terneuzen

De Hoop Terneuzen

Totaalleverancier aan de bouw
De Hoop Terneuzen is letterlijk en figuurlijk in deze streek geworteld. Inmiddels 110 jaar jong, vinden wij dat de beste kwaliteiten van de Zeeuws-Vlaming; een harde werker met een nuchtere betrokkenheid en trots op zijn wortels, goed past bij datgene waar De Hoop Terneuzen voor staat.

Werken bij De Hoop Terneuzen betekent werken voor een concern met meer dan 40 dochterondernemingen in Nederland en België. Daardoor is geen dag hetzelfde en kom je iedere dag wel een nieuwe uitdaging tegen. Je maakt van dichtbij mee hoe interessant het is mee te werken aan nieuwe ontwikkelingen binnen onze veelzijdige bedrijvengroep.

De Hoop Terneuzen slaagt er steeds weer in nieuwe producten en diensten in een van oudsher traditionele markt, succesvol te introduceren. Onze reputatie als betrouwbare leverancier geeft ons innovatieve vermogen een extra draagvlak. Met een grote variatie in onze producten en diensten creëren wij een toegevoegde waarde voor alle betrokkenen.

Wij zijn altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. Ook voor jou! Kansen voor (persoonlijke) ontwikkeling. Mogelijkheden om in een uitdagende functie verantwoordelijkheid te nemen. Wij vinden het belangrijk dat door samen slimmer te werken jij een bijdrage kunt leveren aan de groei en de ontwikkeling van jezelf én van ons bedrijf.

Diverse functiegebieden
Om dit zo goed mogelijk uit te voeren zijn er niet alleen bouwgerelateerde professionals nodig, maar ook vakmensen voor de meest uiteenlopende functies. Denk aan administratie, logistiek, juridisch, economisch, commercieel en P&O.

In alle functies is er veel ruimte voor eigen initiatieven, mee te denken in (proces)verbeteringen en legio mogelijkheden voor zelfontwikkeling.

Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

H4A_logo_CMYK

H4A

DE TOTAALOPLOSSING H4A gaat elke uitdaging op het gebied van bouw- en infrawerken aan. De synergie van onze expertises zorgt voor een totale ontzorging én een professionele aanpak. BETROKKEN H4A toont zich direct bij de start van het project een betrokken, betrouwbare en duurzame partner, en blijft dat zelfs na afronding. ÉÉN AANSPREEKPUNT H4A is ‘Uniek in zijn combinatie’. Onze kracht komt volledig tot z’n recht als expertises gecombineerd worden. Eén aanspreekpunt voor het totale project.

Logo-Terneuzen-RGB

Gemeente Terneuzen

Terneuzen is een stoere havenstad, maar vooral ook gastvrije stad aan het water. Terneuzen is een stad die je moet ontdekken. De stad heeft een sterke band met het water, die nog duidelijk zichtbaar en voelbaar is. Terneuzen biedt diverse (water)recreatiemogelijkheden, het heeft een gastvrije binnenstad met diverse winkel- en horeca-gelegenheden en meer monumenten dan je misschien zou denken.

Logo_WBB_Assurantiën

Witte Boussen

Wij zijn Witte-Boussen. Wij adviseren en bemiddelen in verzekeringen, pensioenen, vastgoed en hypotheken. Al sinds 1977 hartstikke onafhankelijk. Wij brengen zekerheid en continuïteit voor zowel bedrijven als particulieren. Als regionaal betrokken speler is de kans groot dat je ons kent, en anders leren we je heel graag kennen. We zeggen niet alleen wat we doen, we doen vooral wat we zeggen. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door altijd te blijven verbeteren en te zorgen dat we alle kennis in huis hebben. Met name door elkaar echt te leren kennen. Alleen zo kunnen we de financiële risico's verkleinen en oplossingen op maat bieden en kun jij onbezorgd leven of ondernemen. Jouw zekerheid, onze zorg. Mogen we eens kennismaken? ZEKER, WITTE-BOUSSEN

AM_bl_L

AM Zeeland

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM Zeeland. Maar waar het uiteindelijk allemaal om draait, dat is woongeluk. Gino van Driessche, directeur AM Zeeland: ‘Bij AM Zeeland willen we een bruisend gebied creëren waar mensen dingen kunnen beleven, zich kunnen ontplooien, elkaar kunnen ontmoeten en gezond kunnen leven. Kortom: een plek waar ze gelukkig kunnen zijn. Daarom realiseren we naast comfortabele, duurzame woningen en goede voorzieningen ook een mooie, groene en inspirerende leefomgeving.’

Gino van Driessche: ‘Wij dragen Rootzz een warm hart toe omdat zij zich inspannen voor de Zeeuwse jongeren en young professionals. Maar óók omdat zij hun uiterste best doen om deze professionals terug naar Zeeland te halen. Dat is weer van belang voor de arbeidsmarkt én het groeien van Zeeland. En… deze young professionals moeten natuurlijk ook ergens wonen. Bij het ontwikkelen van ons woningaanbod denken wij zeker aan deze jongeren. Zij zijn immers de toekomst!’

Marsaki_voor_al_uw_vastgoedopgaven_png

Marsaki

Van pril idee tot initiatief, van planontwikkeling tot ontwerp, van realisatie tot exploitatie en mogelijke herbestemming. Van kleinschalige opgaven tot grote complexe ontwikkelingen.

Onze gedreven en enthousiaste medewerkers helpen u bij al uw vastgoedopgaven. Door middel van deskundig management, advies en beheer maken we ambities waar en realiseren we plannen succesvol.

Blijf op de hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Je hoeft helemaal niks te missen! Volg ons onze socials, en schrijf je in voor onze updates.

Voornaam *
Achternaam *
Email *

Stichting Rootzz Zeeuws-Vlaanderen
De netwerkorganisatie van Zeeuws-Vlaanderen


Postbus 171

4500 AD Oostburg
+31 115 700 540
info@rootzz.nl

www.rootzz.nl

Logo Rootzz

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.