Wonen

MTYNR-Visual-Social_Facebook-landscape
Video

Move to your (new) Rootzz - Aftermovie

Rootzz Zeeuws-Vlaanderen heeft op 30 september een gloednieuw concept gelanceerd: Move to your (new) Rootzz! In samenwerking met Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen. Waar jongeren hun hart konden ophalen en hun onbegrensde woondromen werkelijkheid kunnen laten worden. Vele partners waren aanwezig om inspiratiesessies te voorzien en informatie te geven aan de bezoekers over wonen in Zeeuws-Vlaanderen! Bekijk snel de aftermovie.

24 oktober, 2023
real-estate-am
Video

RC#9 | Projectontwikkeling & nieuwbouw in Zeeuws-Vlaanderen met AM Zeeland

Op 24 september 2021 vond, in exclusief gezelschap, Rootzz College 9.0 Let's get real estate! plaats.. Serge Fassaert van AM Zeeland vertelt over projectontwikkeling en nieuwbouw in Zeeuws-Vlaanderen, en wat er mogelijk is voor starters in de wereld van de nieuwbouw huizen.

9 juni, 2022
real-estate-de-hoop
Video

RC#9 | Tiny houses met De Hoop Terneuzen

Op 24 september 2021 vond, in exclusief gezelschap, Rootzz College 9.0 Let's get real estate! plaats.. Lisa Alewijnse (Casco Totaal) en Veronique Leeuwenburg (Logus - De Hoop) van De Hoop Terneuzen vertellen over hun 3D prefab bouwconcepten, de toekomst in wonen en tiny houses. Wat komt er kijken bij het verbouwen van je huis? En, hoe zorg je met klein budget voor de juiste afbouw van je woning?

9 juni, 2022
real-estate-woongoed
Video

RC#9 | De huurmarkt in Zeeuws-Vlaanderen met Woongoed

Op 24 september 2021 vond, in exclusief gezelschap, Rootzz College 9.0 Let's get real estate! plaats.. Ralph van Dijk van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen vertelt over (sociale) huurwoningen en de uitdagingen in huisvesting voor deze woningcorporatie in Zeeuws-Vlaanderen.

2 juni, 2022
real-estate-kindt-biesbroeck
Video

RC#9 | Crash course Woning Kopen met Kindt + Biesbroeck

Op 24 september 2021 vond, in exclusief gezelschap, Rootzz College 9.0 Let's get real estate! plaats.. Paul Saman van Kindt + Biesbroeck neemt ons mee in een crash course 'Woning Kopen'..

16 mei, 2022
vlag-zvl
Whitepaper

Het DNA van Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen is écht anders. De ligging nabij België speelt daarbij een grote rol. We zijn daardoor een beetje Vlaams, Bourgondisch en ook wel een volkje van vrijbuiters. Verder is Zeeuws-Vlaanderen contrastrijk, culinair en is het landschap ook echt anders. Dit DNA-Boek geeft een goede, echte indruk van ons mooie Zeeuws-Vlaanderen. Het boek laat zien hoe wij Zeeuws-Vlaanderen beleven en hoe wij hier leven, wonen, werken en in het leven staan.

15 mei, 2022
College-2-png
Video

RC#9 | Trailer Rootzz College 9.0

Op 24 september 2021 vond, in exclusief gezelschap, Rootzz College 9.0 Let's get real estate! plaats.. Nieuwsgierig wat er deze college besproken is? Bekijk deze trailer!

6 mei, 2022
Casco Totaal-6425
Video

Een tiny house als starterswoning

Je bent starter, wil graag zelfstandig wonen, maar niet in een caravan of bouwkeet, wel in een volwaardige woning. En niet over twee jaar, maar het liefst volgende maand al. Met CIRCLE, een nieuw innovatief product van CascoTotaal (De Hoop Terneuzen) kan dat in principe. De woningen, ook wel tiny houses genoemd, worden opgebouwd uit 100% betonnen woonelementen die in onze fabriek in Terneuzen worden geproduceerd en naar wens compleet worden afgebouwd. Onze cascowoningen kennen een zeer korte bouwtijd, zijn financieel aantrekkelijk, demontabel, verplaatsbaar en eenvoudig te schakelen en stapelen. Hierdoor kunnen twee cascowoningen gekoppeld worden, waardoor een volwaardige starterswoning wordt gecreëerd met oog op de toekomst. Het beton wat wij gebruiken voor onze woningen is 100% recyclebaar. Duurzamer kan eigenlijk niet!

7 april, 2022
Schermafbeelding-2022-04-22-om-11.55.02
Video

Roetsjbaan 2019 | Verbinding leggen in Zeeuws-Vlaanderen

Rabobank ondersteunt jongeren bij het aanschaffen van een woning in Zeeuws-Vlaanderen. Door onder meer het stimuleringsfonds zet Rabobank zich in om de regio aantrekkelijk te maken voor jongeren. Voor Roetsjbaan 2019 komen een hypotheekadviseur en een jonge starter aan het woord.

4 april, 2022
WhatsApp-Image-2021-11-07-at-21.32.54
Podcast

Let's Talk Real Estate - Afl.5 Het huren van je eerste huis | Via een particuliere makelaar of woonstichting

In de allerlaatste aflevering van deze reeks gaat host Isha Dauwe in gesprek met Kelsey van Tellingen, een jonge huurder die nu al enige tijd een huis huurt. Waarom koos ze voor huren en hoe zit dat proces in elkaar? Aan de andere kant van de tafel zitten verhuurmakelaar Robbert Bareman van Reham Makelaars en Directeur-bestuurder Ralph van Dijk van woningcorporatie Woongoed. Zij leggen ons het verschil uit tussen een woningcorporatie en een particuliere makelaar, de voordelen en nadelen van huren én hoe het huurproces er precies uitziet. Pak je notitieboek er maar bij en laten we snel beginnen!

3 maart, 2022
WhatsApp-Image-2021-11-07-at-21.32.54
Podcast

Let's Talk Real Estate - Afl.4 Het kopen van je eerste huis | Hoe ga je verder na het kopen

Onze host Isha Dauwe gaat in gesprek met Anne van den Broecke-Van Hermon, een koper die nog maar pas haar huis heeft gekocht. Hoe verliep het proces na het kopen van haar huis en waar kreeg zij allemaal mee te maken? Aan de andere kant van de tafel zit kandidaat-notaris Kayleigh Josiassen bij Alsea Notariaat. Zij legt je in deze aflevering alles uit over samenlevingscontracten en andere zaken waarmee je te maken krijgt bij een notaris. Pak je notitieboek er maar bij en laten we snel beginnen!

3 maart, 2022
WhatsApp-Image-2021-11-07-at-21.32.54
Podcast

Let's Talk Real Estate - Afl.3 Het kopen van je eerste huis | Hoe financier je?

Onze host Isha Dauwe gaat in deze aflevering in gesprek met Dylan Maas en Lynn De Ritter, een jong koppel die nog maar pas hun eerste huis hebben gekocht. Hoe ging ging de financiering en wat was hun grootste uitdaging? Aan de andere kant van de tafel zit hypotheekadviseur Pim Bolleman, van Huiskamer Hypotheken. Hij vertelt in deze aflevering meer over het gehele financiële plaatje. Van onderwerpen zoals: 'Hoe kies je een hypotheek die bij je past?' tot het onderwerp 'Wat als je de financiering niet rond krijgt?', is deze aflevering een absolute must om te beluisteren!

3 maart, 2022
WhatsApp-Image-2021-11-07-at-21.32.54
Podcast

Let's Talk Real Estate - Afl.2 Het kopen van je eerste huis | Hoe koop je?

Onze host Isha Dauwe gaat in gesprek met Andreas Castelein, een jonge koper die nog maar pas zijn eerste huis heeft gekocht. Hoe verliep het koopproces en waar liep hij tegenaan? Aan de andere kant van de tafel zit makelaar Paul Saman, mede-eigenaar van Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer. Hij geeft je in deze aflevering tips over het koopproces van jouw eerste huis. Pak je notitieboek er maar bij en laten we snel beginnen!

3 maart, 2022
WhatsApp-Image-2021-11-07-at-21.32.54
Podcast

Let's Talk Real Estate - Afl. 1 Het kopen van je eerste huis | Hoe zoek je?

Onze host Isha Dauwe gaat in gesprek met Glenn Verbeke, een jonge koper die nog maar pas zijn eerste huis heeft gekocht. Hoe heeft hij dat gedaan en waar liep hij tegenaan? Aan de andere kant van de tafel zitten experts Remy Versluijs en Jordy Engelaar, twee jonge makelaars bij Ready Vastgoed. Zij geven je in deze aflevering tips over de zoekfase van jouw eerste huis. Pak je notitieboek er maar bij en laten we snel beginnen!

3 maart, 2022
WhatsApp-Image-2021-11-07-at-21.32.54
Podcast

Let's Talk Real Estate - Trailer

De eerste aflevering van Rootzz On Air: Let's Get Real Estate gaat binnenkort online!! 🎙️ Beluister alvast de trailer en houd de socials goed in de gaten!

22 februari, 2022

Blijf op de hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Je hoeft helemaal niks te missen! Volg ons onze socials, en schrijf je in voor onze updates.

Voornaam *
Achternaam *
Email *

Stichting Rootzz Zeeuws-Vlaanderen
De netwerkorganisatie van Zeeuws-Vlaanderen


Postbus 171

4500 AD Oostburg
+31 115 700 540
info@rootzz.nl

www.rootzz.nl

Logo Rootzz

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.