Community Innovatie

Innovatie

roetsjbaan-inspire-the-next
Video

Roetsjbaan 2022 | Innovatie volgens Rootzz & Jong Management!

Wat is innovatie? En hoe innovatief ben je zelf? Innovatie, het thema bij Roetsjbaan 2022 Inspire the Next! In deze video heten we je van harte welkom bij Roetsjbaan 2022, en leggen de leden van Jong Management en Rootzz uit wat innovatie voor hen betekent.

1 augustus, 2022
roetsjbaan-inspire-the-next
Video

Roetsjbaan 2022 | Lucht, gassen & zuurstof

Voor Roetsjbaan 2022 brengen we een aantal innovatieve projecten in onze regio onder de aandacht, aan de hand van de elementen. Bij lucht denken we aan zuurstof, maar ook aan andere gassen als lachgas en stikstof. We kijken binnen bij Unitron, experts in innovatieve apparatuur voor de medische wereld, en bij Yara Sluiskil, waar sinds kort schadelijk lachgas tijdens het produceren van salpeterzuur door nieuwe branders wordt omgezet naar zuurstof en stikstof.

1 augustus, 2022
roetsjbaan-inspire-the-next
Video

Roetsjbaan 2022 | Zeewater, natuur & afvalwater.

Voor Roetsjbaan 2022 brengen we een aantal innovatieve projecten in onze regio onder de aandacht, aan de hand van de elementen. Bij water denken we aan waterzuivering, in de breedste zin van het woord. In Project Waterdunen komen natuur & recreatie samen en zie je het samenspel tussen water en land. Bij Colsen wordt stikstof gewonnen uit afvalwater, zodat dat weer hergebruikt kan worden elders.

1 augustus, 2022
roetsjbaan-inspire-the-next
Video

Roetsjbaan 2022 | Zero Waste companies Cargill & Enough bundelen krachten

Voor Roetsjbaan 2022 brengen we een aantal innovatieve projecten in onze regio onder de aandacht, aan de hand van de elementen. Bij aarde denken we aan onze letterlijke voedingsbodem, ons eten. Cargill en Enough bundelen krachten in project Unity, waarbij Cargill's glucose wordt verwerkt tot Enough's vleesvervangers.

1 augustus, 2022
roetsjbaan-2021-the-future-is-now
Video

Roetsjbaan 2021 | Innovatie in de Zeeuws-Vlaamse industrie

Tijdens Roetsjbaan 2021, The Future is Now, praten Eric Riemens namens Werk en Vakmanschap en Louis Oostvogels namens Trinseo met voorzitter Simon de Clerck over innovatie in de Zeeuws-Vlaamse industrie.

11 juli, 2022
20859
Blog

Opening nieuwe biodieselfabriek in North Sea Port

Cargill opende op woensdag 15 juni in zijn Gentse vestiging in North Sea Port zijn eerste ultramoderne biodieselfabriek die afvalolie en -vetten omzet in hernieuwbare brandstof. De biodiesel is bestemd voor de scheepvaart en het vrachtvervoer waardoor hun koolstofvoetafdruk wordt verlaagd.

20 juni, 2022
elopak-warehouse
Video

De hoogte in met Elopak's High-Bay Warehouse

Wat doe je bij behoefte aan efficiëntere, kwalitatief betere opslagcapaciteit? Juist ja, innoveren! Elopak werkt keihard aan een nieuw hoogbouwmagazijn, waar straks 480 miljoen verpakking opgeslagen kunnen worden! Het bouwproject bestaat uit 3 fasen: de uitbreiding van de fabriek, de High-Bay en de expeditie. De video laat zien wat de huidige status is van het project, en welke mijlpalen bereikt zijn.

10 mei, 2022
elopak-duurzaamheid
Video

Maak jij duurzame keuzes?

De hoeveelheid aan plastic is overweldigend. Hoe kan jij je steentje bijdragen aan het verminderen van de hoeveelheid plastic? Maak duurzame keuzes.

10 mei, 2022
Schermafbeelding-2022-04-22-om-11.53.51
Video

Roetsjbaan 2019 | Toekomst in de Zeeuws-Vlaamse zorg

Voor Roetsjbaan 2019 laat ZorgSaam ons een aantal mooie innovaties zien binnen de zorg. Toekomst in de zorg.

4 april, 2022

Blijf op de hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Je hoeft helemaal niks te missen! Volg ons onze socials, en schrijf je in voor onze updates.

Voornaam *
Achternaam *
Email *

Stichting Rootzz Zeeuws-Vlaanderen
De netwerkorganisatie van Zeeuws-Vlaanderen


Postbus 171

4500 AD Oostburg
+31 115 700 540
info@rootzz.nl

www.rootzz.nl

Logo Rootzz

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.