Community Ondernemen

Ondernemen

4-tips-voor-communicatieframe
Blog

4 tips voor het invullen van een communicatieframe

Heb jij moeite met het schrijven van een communicatiestrategie? Bij Lievens maken ze gebruik van verschillende modellen voor het ontwikkelen van een communicatiestrategie voor hun cliënten. Bij elke opdracht checken ze welke tool het beste past. Een van die tools is het strategisch communicatieframe van Betteke van Ruler. Wat kan je verwachten tijdens het invullen van het frame? Ze geven tips en praktijkvoorbeelden!

25 september, 2023
666377166-612x612
Video

Import en export van goederen, hoe werkt dat bij de douane?

Er komt heel wat kijken bij de import en export van goederen in Nederland. Hoe gaat dat in zijn werk? Specialistische organisaties als Customs Support weten van de hoed en de rand, en helpen vele bedrijven met dit omvangrijke proces. Ook in Zeeuws-Vlaanderen zijn ze actief.

10 maart, 2023
lets-talk-business-podcast
Podcast

Let's Talk Business - Afl. 5 Starten met ondernemen | Heb je hier al eens aan gedacht?

Het besluit staat vast; jij wil gaan ondernemen. Maar heb je hier al eens over nagedacht? In deze aflevering bespreken we stellingen met succesvolle ondernemers. Zo bekijken we verschillende mogelijkheden voor het starten van een onderneming en krijg je een kijkje in hun carrière!

5 januari, 2023
lets-talk-business-podcast
Podcast

Let's Talk Business - Afl. 4 Hoe start ik mijn eigen onderneming? | Is ondernemen iets voor mij?

Het starten van een onderneming, het klinkt zo aantrekkelijk... maar wat komt er allemaal bij kijken? Begin je na je studie gelijk als ondernemer of ga je toch eerst voor een baas aan de slag? Waar moet je rekening mee houden wanneer je een onderneming wil starten en wat heb je nodig om het te laten slagen?

15 juli, 2022
lets-talk-business-podcast
Podcast

Let's Talk Business - Afl. 3 Het 1e jaar van je carriere | Een vliegende start, of niet?

De tijd is voorbij gevlogen en je bent al een jaar aan het werk! Dat betekent dat je eerste functioneringsgesprek eraan komt. Past het werk wat je doet ook bij de vacature waar je een jaar geleden op hebt gesolliciteerd? Wat zijn je ambities en hoe ga je die bereiken? Ga je in onderhandeling tijdens je beoordelingsgesprek of is het tijd om opzoek te gaan naar iets anders?

11 juli, 2022
lets-talk-business-podcast
Podcast

Let's Talk Business - Afl. 2 Bedrijven benaderen | Hoe pak je het aan?

Nu we weten wat voor jou belangrijk is bij het vinden van een baan, gaan we in deze tweede aflevering bedrijven benaderen. Welke bedrijven zijn er in de regio, en hoe weet je of je de geschikte kandidaat bent tijdens het solliciteren? Wat voor vragen stel je, en welke voorbereidingen tref je voordat je op gesprek gaat? Hoe belangrijk is een groot netwerk, en heb je een ingang uit je netwerk nodig om aan een baan te komen?

16 juni, 2022
lets-talk-business
Video

RC#8 | Jong ondernemen met Relounge

Op 13 augustus 2021 vond, in exclusief gezelschap, Rootzz College 8.0 Let's talk business plaats.. Daniël Dankaart van Relounge neemt ons mee in zijn ondernemersverhaal. Hoe begin je met (jong) ondernemen? Hoe ga je om met tegenslagen, hoe zet je door? Luister naar een jonge, enthousiaste ondernemer met een passie voor Zeeuws-Vlaanderen.

9 juni, 2022
lets-talk-business
Video

RC#8 | Ondernemen vanuit je missie met PureBlue Water

Op 13 augustus 2021 vond, in exclusief gezelschap, Rootzz College 8.0 Let's talk business plaats.. Angelo de Mul van PureBlue Water vertelt over maatschappelijk verantwoord ondernemen vanuit een missie. "Wij zien de noodzaak voor een circulaire economie en willen met onze kennis een kunde een bijdrage leveren aan de toekomst van water: met vernieuwende concepten, hoogwaardige technologie, innovatieve producten zijn wij klaar om impact te maken." Een echt bedrijf met een purpose. Benieuwd naar het verhaal achter dit gave bedrijf? Of wil je meer weten over ondernemen vanuit je missie?

9 juni, 2022
lets-talk-business
Video

RC#8 | Ondernemen in een familiebedrijf met Feyter Group

Op 13 augustus 2021 vond, in exclusief gezelschap, Rootzz College 8.0 Let's talk business plaats.. Alex van 't Westeinde van Feyter Group vertelt over dit mooie familiebedrijf in Zeeuws-Vlaanderen. Heb jij altijd al willen weten hoe het is om in een familiebedrijf te werken of hoe je als eenmanszaak uit kunt groeien tot een bedrijf met meerdere ondernemingen?

2 juni, 2022
lets-talk-business-podcast
Podcast

Let's Talk Business - Afl. 1 Je eerste baan | Voordat je gaat solliciteren..

In deze eerste aflevering ontdekken we de mogelijkheden in de markt en geven we je tips & tricks die jou helpen bij het vinden van jouw droombaan. Samen met onze host Isha Dauwe en onze gasten Marieke de Bruijckere van Klikwerk en Tim Hoogers werkende bij PureBlue Water beantwoorden we stellingen zoals “Het is helemaal niet erg als je nog geen idee hebt wat je wilt gaan doen na je opleiding”. Verder duiken we in het succesverhaal van Tim, die nu zijn (huidige) droombaan gevonden heeft bij Pure Blue én licht Marieke toe wat werkgeluk écht inhoudt.

1 juni, 2022
lets-talk-business-podcast
Podcast

Let's Talk Business - Trailer

De eerste aflevering van het 2e seizoen van Rootzz On Air: Let's Talk Business gaat binnenkort online!! 🎙️ Beluister alvast de trailer en houd de socials goed in de gaten!

1 juni, 2022
Logo-SOS-2021_264x395-
Infographic

Wie is jouw doelgroep? Bepaal dat met het doelgroepencanvas!

Wie is jouw doelgroep? Ga vandaag nog aan de slag met het gratis doelgroepencanvas van Innovatiehub Dockwize om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken. Dit canvas is slechts een van de onderdelen tijdens het (gratis!) SOS-programma van Dockwize i.s.m. Provincie Zeeland. Vragen? Mail dan naar businesscoach jeroen@dockwize.nl of ga naar www.dockwize.nl/sos. Bekijk ook de video met meer tekst & uitleg!

18 mei, 2022
Logo-SOS-2021_264x395-
Video

Wie is jouw doelgroep? Het Doelgroepencanvas uitgelegd op video.

Wie is jouw doelgroep? Ga vandaag nog aan de slag met het gratis doelgroepencanvas van Innovatiehub Dockwize om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken. Dit canvas is slechts een van de onderdelen tijdens het (gratis!) SOS-programma van Dockwize i.s.m. Provincie Zeeland. Vragen? Mail dan naar businesscoach jeroen@dockwize.nl of ga naar www.dockwize.nl/sos. Bekijk ook de infographic met de download!

18 mei, 2022
Rootzz Logo 2020-CMYK_Tekengebied 1
Infographic

Infographic Rootzz 2021

In 2021 staan de thema's Wonen, Ondernemerschap en Culinair centraal. Rootzz & haar Learning Community in een notendop.

5 april, 2022
2022-03-19_21-10-47
Video

RC#5 | Anne-Floor Brainstormen

Tijdens Rootzz College 5 in de Yakiniku-zaal gaf Anne-Floor een presentatie over Brainstormen.

19 maart, 2022

Blijf op de hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Je hoeft helemaal niks te missen! Volg ons onze socials, en schrijf je in voor onze updates.

Voornaam *
Achternaam *
Email *

Stichting Rootzz Zeeuws-Vlaanderen
De netwerkorganisatie van Zeeuws-Vlaanderen


Postbus 171

4500 AD Oostburg
+31 115 700 540
info@rootzz.nl

www.rootzz.nl

Logo Rootzz

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.