Community Industrie Girls Future | Werken in de ploegen en in de fabriek is écht stoer!

Industrie

Girls Future | Werken in de ploegen en in de fabriek is écht stoer!

Datum: 15-05-2022 | 21.18uur
Deel dit item in jouw netwerk:

In de december-editie van de Girls Future doet Maxine, machine-operator bij Elopak, uit de doeken waarom ze het, óók als vrouw, zo leuk vindt om in de techniek te werken.

maxine

Gerelateerd

_p35_400_lichten_op_de_put
Video

Schepen verladen in Terneuzen

Jaarlijks worden er door onze partner Ovet ongeveer 100 schepen gelicht op de Westerschelde op de ankerplaatsen Terneuzen en Everingen Rede. De gelichte schepen hebben als eindbestemming Terneuzen, Gent of Antwerpen. Bekijk de video voor een impressie hoe dit in zijn werk gaat...

10 maart, 2023
fay-wolffensperger-cargill
Video

Werken als elektro- en instrumentatiemonteur in de voedingsindustrie

In de arbeidsmarktfilmpjes van Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen worden jong professionals van verschillende organisaties geïnterviewd over hun baan in Zeeuws-Vlaanderen. In deze editie komt Fay Wolffensperger van Cargill B.V. aan het woord, waar ze als elektro- en instrumentatiemonteur aan het werk is.

18 mei, 2022
IMG_CargillSasvanGent_ANP-14401345_krant-848x565
Video

Cargill Sas van Gent in beeld

Cargill B.V. Sas van Gent is partner van Stad Terneuzen. Stad Terneuzen brengt deze mooie organisatie in beeld in deze video. Krijg een indruk wat Cargill B.V. doet, en in het bijzonder ook voor onze regio.

18 mei, 2022
techniek-is-ook-proces
Video

techniek is ook PROCES

Het onderwijs is in snel tempo aan het ‘virtualiseren’. Een belangrijk Zeeuws instrument om leerlingen te helpen bij hun profielkeuze is niet meer toegankelijk: bedrijfsbezoeken. Als alternatief zijn de ‘virtuele bedrijfsbezoeken’ ontwikkeld. In samenwerking met representatieve bedrijven uit verschillende sectoren zijn er korte video’s ontwikkeld die een goed beeld geven van het werk in deze branches. Aangevuld met lesopdrachten en gastlessen krijgen de leerlingen toch een inkijkje in de keuken van het bedrijfsleven. In deze video komt de procestechniek aan bod. Door Huis van de Techniek, in samenwerking met DOW, Yara, Cargill B.V., Rosier, Trinseo, Elopak, ICL-IP, Industrieel Museum Zeeland en Provincie Zeeland.

16 mei, 2022

Blijf op de hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Je hoeft helemaal niks te missen! Volg ons onze socials, en schrijf je in voor onze updates.

Voornaam *
Achternaam *
Email *

Stichting Rootzz Zeeuws-Vlaanderen
De netwerkorganisatie van Zeeuws-Vlaanderen


Postbus 171

4500 AD Oostburg
+31 115 700 540
info@rootzz.nl

www.rootzz.nl

Logo Rootzz

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.