Young professionals

Sluit je aan bij hét netwerk voor studenten en young professionals

Als je uit Zeeland komt, weet je vast wat we bedoelen: ons kent ons. Het helpt als mensen weten wie je bent en wat je zoekt of ambieert. Ook voor young professionals, zoals jou, is het belangrijk om een Zeeuws netwerk te hebben. Rootzz biedt je de mogelijkheid om in contact te komen met vrienden, oude bekenden en nieuwe gezichten in het Zeeuws-Vlaamse bedrijfsleven. Liggen jouw ‘Rootzz’ in Zeeuws-Vlaanderen en wil je meer ontdekken wat onze mooie regio te bieden heeft? Dan ben je bij ons bij het goede adres!

Als young professional bieden wij de mogelijkheden om je in contact te brengen met diverse bedrijven hier in Zeeuws-Vlaanderen en kunnen we van elkaar leren door onze kennis en ervaringen te delen, te sparren, te spiegelen en informeel van gedachten te wisselen met leeftijdsgenoten uit de regio. Zo maken we de mogelijkheden die onze regio biedt nog zichtbaarder

Rootzz Zeeuws-Vlaanderen is hét netwerk voor en door studenten en young professionals. Wij maken ons hard om Zeeuws-Vlaanderen (nog) aantrekkelijker te maken voor jou! Dit doen we met verschillende activiteiten, zoals informele borrels (Rootzz Friday), de Rootzz Colleges en grote events zoals Roetsj. De inspirerende thema-avonden staan in het teken van samenkomen, netwerken, nieuwe mensen leren kennen en vooral veel plezier te beleven!  

Wat kan Rootzz Zeeuws-Vlaanderen jou bieden?

  • Gratis lidmaatschap;
  • Een groot netwerk met young professionals;
  • Goede mix van leerzame en leuke events, zoals borrels, pubquizen en netwerkevents;
  • Netwerkmogelijkheden met Zeeuwse bedrijven

​​Rootzz laat zien dat Zeeuws-Vlaanderen genoeg te bieden heeft op gebied van wonen, werken en beleven. Naast voldoende rust en grote steden binnen handbereik, is er van alles te beleven. Festivals, hippe strandtenten en moderne faciliteiten om te sporten. Hier woon en werk je op de grens van land en water. Need we say more?

Naam *
E-mail *
Onderwerp *
Bericht *
Verstuur *


Blijf op de hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Je hoeft helemaal niks te missen! Volg ons onze socials, en schrijf je in voor onze updates.

Voornaam *
Achternaam *
Email *

Stichting Rootzz Zeeuws-Vlaanderen
De netwerkorganisatie van Zeeuws-Vlaanderen


Postbus 171

4500 AD Oostburg
+31 115 700 540
info@rootzz.nl

www.rootzz.nl

Logo Rootzz

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.